COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Oslo

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 871,- Fra 568,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.365,- Fra 1.065,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Oslo
Indbyggere
494.793
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Oslo

Bedste rejsetid

Top
Oslo kan besøges hele året rundt. Om vinteren kan man gå på opdagelse på den gamle fæstning Akershus eller besøge de mange museer. Man kan også tage til Holmenkollen og stå på ski. Om sommeren kan man nyde de skyggefulde parker og tage en tur til halvøen Bygdøy, der kun ligger 10 minutter sejlads fra Oslo, og byder på naturområder og bademuligheder.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Norges nationaldag er den 17. maj, og da er der gang i den i Oslo. Hele byen er festklædt, og de fleste af Oslos børn går i optog med flag og orkestre, mens de voksne står og kigger på. Mange iklæder sig denne dag de traditionelle folkedragter. Ellers er der løbende kulturelle arrangementer i byen, både teater, opera og musik. Blandt andet holdes der ofte koncerter og spilles teater ved Akershus Fæstningen. Der arrangeres også flere musikfestivaler i byen med alt fra klassisk til jazz og rock.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af hoteller i Oslo, og de er af høj standard. Der findes også flere hostels/vandrerhjem, og uden for byen kan man campere. Der er også mulighed for at leje gæstehuse og lejligheder, hvilket er en billigere løsning end at bo på hotel. Bestil hotel i Oslo her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Oslo. Man kan tage en fra en af taxiholdepladserne eller ringe efter en. Der køres efter taxameter.

Alternativ transport

Der er togforbindelser til resten af Norge fra Oslo og et godt lokalt busnet. Desuden er byen forsynet med en metro og sporvogne.

Specielle forhold

Top
Man kan stå på ski i Oslo ved skisportsstedet Holmenkollen, og om sommeren kan man bade på halvøen Bygdyø, der kun ligger 10 minutters sejlads fra hovedstaden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.