COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Osaka

Fakta

Top
Lokalt navn
Osaka
Indbyggere
8.500.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 i Osaka. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 i Osaka.

Bedste rejsetid

Top
Ønsker man at se attraktionerne udenfor Osaka er forårs- og efterårsmånederne de absolut smukkeste. Osaka kan besøges hele året rundt. Dog skal man være opmærksom på de ulideligt varme sommermåneder og megen regn i september.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Osaka byder på et af Japans bedste køkkener. Prøv byens specialitet: Osaka-zushi (pressede sushi). Udbudet af underholdning er enormt. Er man i byen, mens bunraku- og kabukiforestillingerne vises, bør disse opleves. Er man interesseret, bør man søge flere oplysninger, da der ikke findes en fast periode for disse forestillinger.

Overnatning / Hotel

Top
Osaka har et stort udbud af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. De fleste vandrerhjem ligger dog i udkanten af byen, hvilket betyder en del transport. Endvidere findes der mange meget billige businesshoteller i Osaka. Som alle steder i Japan anbefales det at bestille værelse i forvejen. Især omkring højtiderne. Bestil hotel i Osaka her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.