COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Orlando

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.328,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 5.112,- Fra 6.929,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Orlando

Miami Beach (Orlando)
Miami Beach har en strand, der er 19 kilometer lang, og området er primært kendt på grund af den fremragende strand med det varme, klare vand. Her kommer rigtig mange turister for at nyde det tropiske klima. Omkring stranden er der gode mulighed for at stå på rulleskøjter, cykle eller køre på skateboards. En tur langs the Promenade med oversigt ud over stranden byder på nogle af de smukkeste synsoplevelser i området, og står man tidligt op, er der stor sandsynlighed for, at man vil møde professionelle fotografer, der tager billeder af det smukke landskab.
SeaWorld Adventure Park (Orlando)
Denne kæmpe marine park kombinerer underholdning med havets mysterier og beskyttelse af det skrøbelige miljø. I parken kan man møde Shamu, en dræberhval, der optræder i et af de mange shows, der er i parken. Man kan desuden komme på tur til Nordpolen og Atlantis, hvor man ser hvalrosser, polarbjørne og hvaler, som lever disse steder. Yderligere er der opvisninger med delfiner, søløver, hajer og pingviner.
Walt Disney World Ressort (Orlando)
Disney World er den største forlystelsespark i verden. Parken indeholder fire forskellige områder: The Magic Kingdom med syv forskellige emneområder, Epcot Center, et videnskabs- og udstillingscenter, Disney MGM Studios, en film- og emnepark, og Animal Kingdom, der er en oplevelses- og safaripark med vilde dyr og eksotiske landskaber.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.