COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Ontario

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.925,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ontario
Indbyggere
10.753.573

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan besøges året rundt. Om sommeren er vejret varmt, og det er et godt tidspunkt at besøge de mange naturparker. Om vinteren er der gode skisportsmuligheder i området.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Ontario.

Kultur og underholdning

I løbet af året er der masser af festivaler i Ontario. For eksempel en 8-dage lang ølfest i byen Kitchener-Waterloo og teaterfestivalen The Shaw Festival i byen Niagara-on-the-Lake. I øvrigt er der masser af musik, ballet, teater, dans og natteliv i Toronto.

Overnatning / Hotel

Top
Alle større byer i Ontario tilbyder overnatningsmuligheder i forskellige prislag. I Toronto er der en sand sværm af hoteller, hvor det er lidt mere sparsomt i de mindre byer. Flere steder er der også campingpladser og gæstehuse, og i Toronto kan man leje universitetsværelser eller bo på billige hoteller i downtown. Bestil hotel i Ontario her

Lokal transport

Top

Taxi

I Toronto og de største byer i Ontario findes der mange forskellige taxiselskaber. De største hedder Beck, Diamond og Royal og Metro.

Alternativ transport

VIA-RAIL driver togdrift på kryds og tværs af Ontario. Der kører også Greyhoundbusser over længere strækninger. Båd- og færgefart kan også være et godt alternativ i hele provinsen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.