COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Østschweiz

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det vil være naturligt at besøge Østschweiz om vinteren, da området rummer fantastiske muligheder for alle former for vintersport. Dog kan man også feriere i det østlige Schweiz om sommeren, da her både er varmt og rigt på idylliske vandrestier. På områdets højeste steder kan man endvidere også i sommerhalvåret dyrke vintersport.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Østschweiz

Kultur og underholdning

: Vinterhalvåret i Østschweiz byder på utallige former for underholdning. Her er fyldt med skirejsende, og de kan blandt andet opleve vinterhestevæddeløb. Områdets største aktiv er dog de formidable forhold for vintersport

Overnatning / Hotel

Top
: En turistmagnet som Østschweiz er selvfølgelig leveringsdygtig i alle former for overnatningstilbud. Her er fyldt med hoteller, vandrehjem og campingpladser, hvis priser bestemmes af i hvor mondænt et område, man ønsker at feriere. Bestil hotel i Østschweiz her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Tog og busser forbinder Østschweiz, der er rig på smalle bjergveje og høje pas. Desuden foregår megen trafik i området med bjergbane.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.