Rejseguide til Østkysten

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.382,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Atlantic Coast

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Barbados' østkyst kan besøges året rundt. Der er sol stort set hele året, men der kan blive meget varmt, derfor er det mest behageligt at besøge øen mellem december og maj. Disse måneder er lidt køligere, og der falder mindre regn.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 på østkysten. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 på østkysten.

Kultur og underholdning

Flere af Barbados' festivaler fejres over hele øen. I marts måned er der for eksempel Holders season, der er en stor kulturel festival, der varer en hel måned. Festivalen er den største kulturelle begivenhed gennem året.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmuligheder på østkysten er færre end i resten af landet. Der findes dog nogle hoteller og gæstehuse i området. Bestil hotel i Østkysten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at finde en taxi i alle byer på østkysten. De kører ikke med taxameter, og det er derfor en god ide at aftale prisen inden turen.

Specielle forhold

Top
Havet på østkysten kan havet være ret voldsomt og med mange understrømme, man bør derfor være en meget erfaren svømmer, hvis man vil svømme langs kysten.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.