COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Odesa

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 413,- Fra 426,- Fra 2.816,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Odesa

Archaeology Museum (Odesa)
Archaeology museet blev bygget i 1875. Museet indeholder en imponerende samling af artefakter fra de tidligere civilisationer ved Sortehavet. Udstillingen indeholder blandt andet en stor samling af juveler og mønter fra gammel tid, og museet er et godt sted, hvis man er interesseret i landets tidligere historie.
Museum of Partisan Glory (Odesa)
I den nærtliggende landsby Nerubayske nordvest for Odessa findes et stort netværk af tunneler, der gav beskyttelse for partisanerne under anden Verdenskrig. Tunnelerne er nu lavet om til et museum, hvor besøgende kan få guidede ture og få historien om partisanerne og det fine netværk af tunneler.
Opera & Ballet Teatret (Odesa)
Det berømte Opera & Ballet Theatre ligger i byens centrum. Bygningen, der er hjemsted for operaen og teateret, blev bygget i 1880 og designet af flere arkitekter, der gav det imponerende bygningsværk et udseende primært præget af baroktiden men også med med spor fra renæssancen.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Jalta
• Kiev
• Lviv
• Odesa
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.