COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Nuuk

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.706,- Fra 7.430,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Nuuk
Indbyggere
13.500
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 08.00 i Nuuk.

Bedste rejsetid

Top
Slutningen af juni er et godt tidspunkt at besøge byen på. Vejret er godt, og samtidig er der stor mulighed for at se hvaler i denne periode. Byen summer af liv på nationaldagen den 21. juni, hvor der blandt andet er opvisning i kajaksejlads. Besøger man Nuuk om vinteren, er der gode muligheder for at stå på ski.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der afholdes to festivaler i Nuuk. Den mest berømte er Sneskulpturfestivalen, hvor både professionelle og amatører kan deltage. Den nyeste festival er Nuuk Festival, der afholdes i sommermånederne. Her præsenteres moderne musik, dans og teater. Året rundt kan man løbe på ski ved Nuuk.

Overnatning / Hotel

Top
Nuuk er en af de byer, der udbyder hele spektret af overnatningsmuligheder. Byens mest berømt hotel er Hans Egedes Hotel, der er opkaldt efter byen grundlægger. Byens sømandshjem er også anbefalelsesværdigt, der er gode værelser til knap så mange penge som på byens hoteller. Bestil hotel i Nuuk her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne i Nuuk kører efter taxameter. De kan prajes på gaden, men man kan også ringe efter en vogn.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.