Rejseguide til Nusa Tenggara

Fakta

Top
Lokalt navn
Nusa Tenggara Barat - det vestlige Nusa Tenggara Nusa Tenggara Timur - det østlige Nusa Tenggara
Indbyggere
7.237.600 (1995)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Tørtiden er at foretrække; især juni til oktober. Øerne kan dog sagtens besøges i regntiden (oktober til maj) - øen er her meget frodig, grøn og indbydende. Men altså ret våd.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Nusa Tenggara øerne. (Sommertid) Når klokken er 12.00 i Danmark er den 20.00 på Nusa Tenggara øerne. (Vintertid)

Kultur og underholdning

Som overalt i Indonesien er der masser af kultur. Dog ikke så synlig for turister som på eksempelvis Bali. Kulturen eksisterer mere i det stille rum i øboernes dagligdag. Hold øjnene åbne.

Overnatning / Hotel

Top
Enten i bungalows eller i gæstehuse (penginapan og losmen), som i det øvrige Indonesien. I hovedbyerne findes der også et nogenlunde hotel-udvalg. Og igen: Se værelset før I siger ja. Bestil hotel i Nusa Tenggara her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

De lokale transportmidler er såsom becaks, cykeltaxier, bemoer etcetera. Øerne i Nusa Tenggara har alle veje der løber øst-vest; for det meste langs kysterne i de lavereliggende områder. I Mataram på Lombok findes én større lufthavn. Der findes to på Sumbawa - nemlig i Sumbawa Besar og Raba on.

Specielle forhold

Top
Se udenrigsministeriets generelle rejsevejledning til Indonesien og Øst-Timor
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK