Rejseguide til Nordspanien

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 560,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
El norte

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Nordspanien kan besøges hele året. Om sommeren kan man nyde strandene, og i årets andre måneder er der et væld af interessante seværdigheder og spændende byer at gå ombord i. Vinteren byder desuden på mulighed for skiløb. Vil man vandre i Baskerlandets grønne bjerglandskab er foråret et smukt tidspunkt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Nordspanien.

Kultur og underholdning

Der er et bredt udbud af sportsaktiviteter i Nordspanien. Men der er især gode muligheder for vandsport, vandring og trekking. Vil man i byen og feste er San Sebastián et godt valg, og er man ude efter en god koncert er der et bredt udbud i Bilbao.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Nordspanien som i resten af landet. Hoteller findes i alle prisklasser, og der er mange pensioner, hvor man får seng og nogen gange også morgenmad til billige penge. Campingpladser og vandrehjem er der også et bredt udbud af, og skal man vandre i Pyrenæerne, er der i mange bjerglandsbyer mulighed for at leje en hytte. Bestil hotel i Nordspanien her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke vanskeligt at få fat i en taxi i Nordspaniens byer. I de største som for eksempel Bilbao kan man som regel praje en på gaden. Det er billigt at køre i taxi, og der køres efter taxameter.

Alternativ transport

Der er gode togforbindelser mellem alle de nordspanske byer, og der er gode lokale busnet. Der er desuden flere indenrigslufthavne i området. Bilbao har desuden en metro.

Specielle forhold

Top
Vær opmærksom på at den baskiske terrorbevægelse ETA er meget aktive i den nordlige del af Spanien. Bevægelsen har på det seneste terroriseret området med adskillige bombeangreb mod politiske modstandere. Det er altså ikke et helt ufarligt at færdes i Nordspanien.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.