Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Nordøen

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.003,- Fra 6.929,- Fra 6.376,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Nordøen

Akvariet Kelly Tarltons Underwater World & Antarctic Encounter (Auckland)
Seks kilometer øst for centrum ligger dette fascinerende akvarium. Når man skal se på fiskene kommer man gennem en tunnel med et slags rullende fortov. Man kan til hver en tid stå af og kigge nærmere på de farvestrålende fisk. Meningen med stedet er at give de besøgende en oplevelse af, hvad det er man ser, hvis man dykker ud for New Zealands kyst.
Tårnet The Skytower (Auckland)
The Skytower er landets højeste bygning og højere end Eiffel Tårnet. Man kan komme op i toppen af tårnet, hvor der er restauranter, caféer og et kasino. Der er en fremragende udsigt fra toppen, hvor man kan se hele byen og en stor del af det omkringliggende område. I blæsevejr kan tårnet svinge op til en meter.
Byen Kaikohe (Kaikohe)
Byen Kaikohe ligger i den centrale del af Northland og har stærke maori traditioner. Der har tidligere været mange kampe mellem forskellige maori stammer i byen, og der bor stadig mange maori folk i området. Byen byder yderligere på en lille landsby, der er opbygget som et historisk sæt. Der er små huse, en gammel retsbygning, en skole, et fængsel og så videre. Et meget fascinerende sted at lære om landet historie.
Gejserområdet Orakei Korako (Nordøen)
Orakei Korako ligger i nærheden af byen Rotorua. Området er kendt for dets mange gejsere, der springer adskillige meter op i luften. Mellem gejserne finder man desuden mange brandvarme mudderpøle, der står og bobler.
Tongariro National Park (Nordøen)
Tongariro national park står på UNESCOs liste over fredede områder. National parken er hjemsted for området højeste bjerg Mount Ruapehu, der er 2797 meter højt. Yderligere finder man stadig aktive vulkaner i området, der også er kendt som et fremragende skisportsområde.
Te Whakarewarewa området (Rotorua)
Navnet er såmænd kort for Te Whakarewarewatangaoteopetauaawahiao, I daglig tale kaldes stedet bare Whaka. Whaka er det største område med varm underjordisk aktivitet. Den mest spektakulære gejser i området er Pohutu, en aktiv gejser, der cirka en gang i timen springer op til tyve meter i tykke sprøjt, gejseren sprøjter i 5-10 minutter, når den er i gang, men til tider sprøjter den helt op til 30 meter i korte sprøjt.
Varme kilder (Rotorua)
Man kan bade i disse thermal pools, hvor den mest populære er Polynesian Spa. Allerede i 1886 blev der bygget et badehus ved kilderne. Det siges, at kilderne har en gavnlig effekt på helbredet, og at man kan blive helbredt for diverse sygdomme i kilderne.
Vulkandalen Waimangu (Rotorua)
Waimangu Volcanic Valley er et andet område med høj underjordisk aktivitet. I området kan man for eksempel se the Waimangu Cauldron, en bleg, mørk sø, der står og damper ved 53 grader. I dalen kan man også se den tidligere så aktive gejser Waimangu, der mellem 1900 og 1904 sprang op til 500 meter op i luften og var verdens største gejser.
Den gamle regeringsbygning (Wellington)
I dette område står den gamle regeringsbygning, der er en af verdens største bygninger i træ. Bygningen er lavet, så man skal helt tæt på for at se, at det virkelig er træ og ikke sten, den er lavet af. Bygningen er nyrestaureret og indeholder forskellige kontorer.
Kabel liften (Wellington)
En af Wellingtons hovedattraktioner i det fri er en kabel lift, der går fra Lambton Quay op til Kelburn. Fra liften kan man se ud over hele byen. Fra toppen kan man vandre ned til byen igen gennem Botanisk have.
Te Papa - Museum of New Zealand (Wellington)
Te Papa er landets national museum. Det åbnede i 1998 og ligger i en fantastisk bygning på havnefronten. Museet har en stor samling artefakter fra maori kulturen, men præsenterer hele landets historie med imponerende historiske udstillinger.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Auckland
• Christchurch
• Kaikohe
• Queenstown
• Rotorua
• Wellington
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.