Seværdigheder Nordkysten med Huarez

Seværdigheder Nordkysten med Huarez

Den gamle by Chan Chan (Nordkysten med Huarez)
Chan Chan er en helt utrolig gammel by. I dag står byen som ruiner, men der er fundet beviser på, at indbyggerne i fortiden levede på et meget fremskredent niveau. Der var vandboringer, kanaler og kasser til deres mad. Området består af en hovedby samt ni mindre byer omkring. I de små byer blev de 'kongelige' begravet, de døde havde hver deres by. Ruinerne fortæller en imponerende historie og bør besøges.
Fiskerbyen Huanchaco (Nordkysten med Huarez)
Denne lille fiskerby ligger cirka 15 kilometer nord for Trujillo, og har områdets bedste strande. Man skal dog være opmærksom, da der har være noget forurening i havet. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er fra januar til marts, hvor der er varmest. Hvis man ikke vil bade, kan man blive på stranden og følge fiskernes arbejde, de kommer som regel ind om formiddagen.
Huaraz området (Nordkysten med Huarez)
Huaraz området ligger i Parque Nacional Huascarán, og mange rejsende kommer til Peru blot for at besøge dette område. Landskabet er bemærkelsesværdigt smukt med masser af bjerge. På grund af bjergene er Huaraz også stedet for folk, der gerne vil trekke og klatre. Perus højeste bjerg findes her og er 6768 meter højt.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Arequipa
• Cuzco
• Lima
• Puno
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.