Rejseguide til Nordisland

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 940,- Fra 1.028,- Fra 1.899,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
Indbyggerne i det nordlige Island er koncentreret omkring fiskeribyerne ved kysten, men der ligger også en del gårde i området, og dem der ikke er forladt, bebos af ensomme bondefamilier.

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Islands egentlige turistsæson strækker sig fra juni til september, og det vil også være mest hensigtsmæssigt at besøge det nordlige Island i dette tidsrum. I sommerhalvåret er der to til tre måneder med konstant dagslys, mens solen i vinterhalvåret fra november til januar kun kigger frem to til tre timer om dagen. Fra Islands nordligste punkt, øen Grimsey, kan man endvidere se midnatssolen danse.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 10.00 i det nordlige Island. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 11.00 i det nordlige Island.

Overnatning / Hotel

Top
Mange af fiskeribyerne langs Islands nordligste kyst kan tilbyde overnatning på både hotel og campingplads. Dog skal man ikke regne med den vildeste luksus, men det må man tage med, hvis man vil besøge Islands nordlige landområder. Bestil hotel i Nordisland her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.