Rejseguide til Nordchile (Norte Grande)

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Ved kysten er vejret behageligt det meste af året, vintermånederne kan være kølige, men fra september til maj er vejret godt, og man kan nyde solen. I ørkenen er der varmt det meste af året, om natten kan der dog blive meget koldt. I Andesbjergene er temperaturen knap så høj, og om vinteren er bjergtoppene dækket af sne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 08.00 i Norte Grande. Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i Norte Grande.

Overnatning / Hotel

Top
I byerne i området er der gode overnatningsmuligheder. Der er hoteller i forskellige prisklasser, der er vandrehjem og en hel del campingpladser. Det er generelt ikke et problem at få et værelse i området, og det kan som regel betale sig at forhandle lidt om prisen. Bestil hotel i Nordchile (Norte Grande) her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byerne i området. De kan nemt hyres på gaden, eller man kan ringe efter en. De kører ikke alle med taxameter, så man bør aftale prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører busser mellem stort set alle byer i området, mens der kører tog mellem enkelte af byerne.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.