Seværdigheder Nord Thailand

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - - Fra 4.963,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Nord Thailand

Chiang Mai Zoo (Nord Thailand)
Den zoologiske have i Chiang Mai blev grundlagt i 1920 og var oprindeligt en amerikansk missionærs private samling. Han forærede byen haven, da han gik på pension. Der er mere end 6000 dyr i haven, der blandt andet har 12 pingviner. De første, der nogensinde er set i Thailand.
Doi Inthanon Nationalpark (Nord Thailand)
Nationalparken har fået sit navn efter Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, der ligger i parken. Men det er ikke det eneste storslåede naturfænomen, der gemmer sig i parken. De smukke vandfald Mae Klang, Mae Ya og Vivacharatarn er fantastiske, når de falder næsten lodret ned af klippesiden og kaskader af vand står ud til alle sider.
Elefantshow (Nord Thailand)
Elefanten er gennem århundreder blevet brugt som arbejdsdyr i det nordlige Thailand og bliver det stadig. Når tunge teaktræsstammer skal flyttes, giver elefanterne en hjælpende snabel. Rundt omkring i Nordthailand ligger der elefantlejre, hvor dyrene trænes. I de fleste af disse lejre opføres der shows for turisterne, så de kan se, hvordan dyrene arbejder.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Bangkok
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK