COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder New Orleans

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.895,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 5.112,- Fra 6.929,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder New Orleans

Aquarium of the Americas (New Orleans)
I akvariet kan man se kæmpe store tropiske dyr fra the Amazon basin, der er blandt andet forskellige ål og havskildpadder. Det er muligt at gå gennem en tunnel og gå lige ved siden af et rev fra det Caribiske hav. I akvariet kan man også se dyr og miljø fra the Mississippi River, ligesom stedet har udstillinger om næsten alle dyr og naturområder i hele Amerika.
Bydelen French Quarter (New Orleans)
The French Quarter er byens centrum og tiltrækningspunkt for turister. Området indeholder de fleste af byens seværdigheder såsom museer og andre udstillinger. Yderligere er kvarterer en oplevelse værd på grund af de mange gademusikanter og kunstnere, der optræder i området, der på trods af navnet i høj grad er præget af spansk arkitektur.
Voodoo Spiritual templet (New Orleans)
I Voodoo templet i the French Quarter praktiserer Miriam Chamani spirituelle healing ritualer, der er baseret på afrikansk amerikansk voodoisme. Templet promoverer hverken sort eller hvid magi, men fokuserer i stedet på ægte spirituel magt for venlige mennesker. Templet, hvor man også bare kan få en snak eller købe bøger om det okkulte, er bestemt et besøg værd.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.