COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Namib Ørkenen

- Vælg by -

Seværdigheder Namib Ørkenen

Sesriem Canyon (Namib Ørkenen)
Cirka 4 kilometer fra ørkenens campingplads er der en lille kløft, der faktisk er usynlig, næsten indtil man falder ned i den. Kløften er en lille oase, og der er altid vand i kløften, selv i de tørreste perioder. Stedet var tidligere en vigtig vandresurse for oprindelige beboere i ørkenen.
Solitaire området (Namib Ørkenen)
Hvis man gerne vil opleve at befinde sig midt i ingenting, så skal man tage til Solitaire. Den eneste grund til at Solitaire findes er, at turister skal hjælpes videre mod Sesriem Canyon. Tidligere var der et træ, en benzinstander og en take-away kiosk. Men i dag er der hele tre benzinstandere og et cafeteria. Træet er til gengæld afgået ved ørkendøden.
Sossusvlei området (Namib Ørkenen)
Sossusvlei er et af de mest imponerende områder i den namibiske ørken. Her er de okkerfarvede sandbunker næsten 300 meter høje nogle steder, og de nærmest tigger om at blive besteget på bare tæer. Geologer mener, at dette ørkenområde højst sandsynligt er verdens ældste.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Windhoek
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.