Rejseguide til Nairobi

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.282,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Nairobi
Indbyggere
2.100.000 (1999)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 i Nairobi. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 i Nairobi.

Bedste rejsetid

Top
Fra marts til maj og fra juni til september er der regntid i Kenya. Det er mest regnfuldt i foråret, og i efteråret regner det oftest blot en time om eftermiddagen De øvrige måneder og specielt i januar og februar er det meget varmt og tørt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Byens mest farverige og sprudlende område finder man i kvarteret omkring River Road, hvor der er et væld af småhandlende, arbejdsløse, studerende, prostituerede og andet godtfolk, der ikke kan finde andet at fordrive tiden med. Byen har to teatre, og der afholdes jævnligt klassiske koncerter.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange store hoteller i Nairobi, der i høj grad er lagt an på forretningsfolk. Rejser man for at fornemme atmosfæren i landet, bør man ikke vælge et af disse hoteller, men i stedet et af hotellerne i byens yderkant. Der er hoteller i alle prisklasser i byen, men prisen matcher ikke altid beliggenheden. Bestil hotel i Nairobi her

Lokal transport

Top

Taxi

Mange taxier i Nairobi har ikke noget taxameter. Derfor er det en god ide, at aftale prisen med chaufføren, inden man kører. Der er også deletaxier med plads til cirka syv personer, og det er en god ide at tage dem, hvis man skal ud af byen.

Alternativ transport

Der kører busser i Nairobi, men det tager tit lang tid at finde den rigtige. Matabusser (minibusser) kører også i Nairobi, men deletaxier er et både billigere og sikrere alternativ.

Specielle forhold

Top
Der er meget kriminalitet i Nairobi, og det anbefales at tage en taxi, hvis man skal udenfor forretningskvarteret i centrum efter mørkets frembrud. Man skal i det hele taget opføre sig fornuftigt og ikke vifte med pung og smykker, hvis ikke man vil bestjæles.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.