COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mumbai (Bombay)

Fakta

Top
Lokalt navn
Mumbai
Indbyggere
15.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.30 i Mumbai. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.30 i Mumbai.

Bedste rejsetid

Top
Den bedste tid at besøge Mumbai på i forhold til vejret er fra oktober til marts.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er adskillige festivaler i Mumbai i løbet af året, et par af de vigtigste er: Elepanta med klassisk dans og musik den 18. og 19. februar. Ganesh Chaturthi, der ligger i august eller september og Nariyal Poornima der ligger i august.

Overnatning / Hotel

Top
Mumbai er et af de dyreste steder at overnatte i Indien. Specielt omkring jul bliver der hurtigt fyldt op, og priserne stiger. Der findes alle former for overnatning i byen, man kan finde alt fra små vandrehjem til store, luksuriøse hoteller. Bortset fra julen er det ikke et problem at få et værelse. Bestil hotel i Mumbai (Bombay) her

Lokal transport

Top

Taxi

Der findes mange taxier i byen, de er sorte og gule, og de fleste har taxameter. Det er klart den nemmeste måde at komme rundt i byen på.

Alternativ transport

Der kører røde dobbeltdækker busser rundt i byen, det er en udemærket måde at komme rundt på, bortset fra myldretiden hvor de er totalt overfyldte.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.