COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mt. Kenya National Park

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.257,- Fra 3.933,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Mount Kenya

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det er bedst at trekke på Mount Kenya i januar og februar og fra juli til september. Den resterende del af året kan regnen godt ødelægge turen op ad bjergsiden.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 på Mount Kenya. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 på Mount Kenya

Overnatning / Hotel

Top
Der er ikke så mange overnatningsmuligheder inde i selve parken. En enkelt lodge, tre teltpladser og en del bjerghytter er, hvad Mount Kenya byder på. Bor man i området uden for nationalparken er der mange steder at vælge mellem. Blandt andet den luksuriøse Mount Kenya Safari Club. Bestil hotel i Mt. Kenya National Park her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Man kan køre et stykke vej mod toppen, men vil man helt til tops, må man gå. Det er meget smukke, men også krævende ture, der tager flere dage.

Specielle forhold

Top
Som almindelig turist kan man kun nå Lenana-toppen (4986 meter). Bjergets øvrige toppe, Batian (5199 meter) og Nelion (5188 meter) er forbeholdt bjergbestigere.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.