COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mindre øer i Seychellerne

- Vælg by -

Fakta

Top
Indbyggere
8000 (2000)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Vejret er altid godt, så man kan besøge øerne i Det Seychelliske Øhav året rundt. På nogle øer er der ikke adgang alle ugens dage, så man bør undersøge adgangsbegrænsningerne inden man begiver sig på vej.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 14.00 på øerne. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 15.00 på øerne.

Kultur og underholdning

Det er den smukke natur og de mange spændende dyr, der skal .opleves på øerne i Det Seychelliske Øhav. Gå og cykelture giver den bedst mulige vue, når man færdes på øerne.

Overnatning / Hotel

Top
Det er ikke alle øer der er beboede, og derfor ligger der heller ikke hoteller. På de beboede øer ligger der nogle hoteller, men langt de fleste er at finde på Mahé. Derfor skal man reservere værelser i god tid. Bestil hotel i Mindre øer i Seychellerne her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier på Praslin og La Digue, men ikke på nogle af de andre øer.

Alternativ transport

På Pralin kører der enkelte busser. På flere af øerne er det muligt at leje cykler, hvilket er en god måde at komme rundt på, samtidig med at man får bedre tid til at nyde landskabet.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.