COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Manila

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.952,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Metro Manila
Indbyggere
10.761.873
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i Manila.

Bedste rejsetid

Top
Der er flest farverige festivaler i januar og maj, men generelt er byen et besøg værd året rundt. Hvis det skulle regne, er der masser af ting at lave indendørs på de mange museer, butikker, i biograferne eller lignende.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Filippinerne holder meget af musik, og der er altid levende musik at finde om aftnen. Nattelivet i Manila byder på fest til den lyse morgen. Der er barer, natklubber, diskoteker og spillesteder, der holder den gående, til folk går hjem.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af hoteller i hovedstaden. Bestil hotel i Manila her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er to forskellige slags taxier i Manila, dem med aircondition og dem uden. De sidste starter på en noget lavere starttakst end dem med. Der er aldrig nogen god idé at lade taxachaufføren stoppe taxameteret og tilbyde en fast pris for turen. Det vil næsten altid være et forsøg på at få lidt mere ud af situationen.

Alternativ transport

Metro Manila Transport sørger for at hovedstadens beboere kan komme rundt. Busser og jeepneys kører vidt omkring og suppleres af sporvogne, der kører fra Baclaran til Caloocan. Der er også biludlejningsfirmaer i byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.