Rejseguide til Managua

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Managua
Indbyggere
977.232
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i Managua.

Bedste rejsetid

Top
Managua er en by, som kan besøges hele året. Men hvis man har tænkt sig at tage videre til andre dele af landet, er det bedst at undgå regntiden fra juni til november og tage dertil i for eksempel vintermånederne, hvor der er godt vejr.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er biografer, natklubber, spillesteder og diskoteker i Nicaraguas hovedstad. Rubén Darío-teatret har ofte besøg af spændene dramagrupper. Der er to større festivaler i byen, festival de la Musica y Juventud i februar og Fiestas Agostinas i august.

Overnatning / Hotel

Top
I området Barrio Martha Quezada er der mange billige steder at bo, og der er restauranter til rimelige penge. Generelt er der mange hoteller i Managua. Der findes steder i alle prisklasser fra den ekstreme luksus til ydmyge værelser med kun de mest basale fornødenheder. Bestil hotel i Managua her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er taxier i Managua, og de er ikke svære at få fat i. Det er bedst at aftale prisen i forvejen, fordi der ikke er taxametre i vognene.

Alternativ transport

Der er busser og minibusser i Managua, men det kan være noget af en opgave som fremmed at finde rundt i det offentlige transportsystem.

Specielle forhold

Top
Der er en del lommetyveri i Managua.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.