Rejseguide til Mana Pools Nationalparken

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Mana Pools National Park

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

De kølige vintermåneder fra maj til oktober er mest behagelige at rejse i, og det er også der, de fleste dyr samles ved vandhullerne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 12.00 i Mana Pools National Park. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 13.00 i Mana Pools National Park.

Overnatning / Hotel

Top
Der er både hytter, hoteller og campingpladser i området, så det er muligt at overnatte i den pris- og komfortklasse, man selv ønsker. Bestil hotel i Mana Pools Nationalparken her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

De store vandområder indbyder til at lade sig transportere i kanoer. Den nemmeste måde at komme ind i parken på er ofte af vandvejen på Zambezifloden. Det er kun muligt at køre ind fra maj til oktober, og i regntiden er det tit besværligt at komme rundt i bil.

Specielle forhold

Top
Selvom det vandrige område kunne indbyde til det, kan det ikke anbefales at dyrke vandsport i området, hvor flodheste og krokodiller gør det til en farlig fornøjelse.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.