Rejseguide til Madeira

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.101,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 1.845,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Madeira

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

De fleste, der har besøgt og kender Madeira, mener, at øen har det der nærmer sig et perfekt klima. Det bliver aldrig hverken for varmt eller koldt. Kun I vintermånederne kan temperaturen falde til under 10 grader. Vil man gerne have varme kan Madeira besøges fra april til oktober. Der falder begrænsede mængder regn på Madeira, men en lille beskeden byge kan man blive udsat for året rundt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 på Madeira.

Kultur og underholdning

Sidst I april måned bliver den berømte blomsterfestival afholdt på Madeira. Festivalen er et farvestrålende skue af smukke blomster, festklædte mennesker og sang og dans. Sidst i februar måned afholdes karneval, der også er en festlig begivenhed. Desuden er der året rundt et bredt udbud af koncerter og teaterforestillinger på Madeira.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et væld af især fire og femstjernede hoteller på Madeira. Men der findes også pensioner og hoteller uden stjerner, som har udmærkede faciliteter. Disse steder er som regel private familieejede udlejningssteder. Bestil hotel i Madeira her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Madeira har et godt udbygget busnet, der kører mellem alle store og mellemstore byer på øen.

Specielle forhold

Top
Når man ankommer til Madeira og ser de skrå bjergsider rejse sig, tror man måske, at vandreture på øen kun er for garvede bjergbestigere. Sådan er det ikke. Man har ikke oplevet Madeira, hvis man ikke har været ude at vandre i det overvældende landskab, og der er noget for enhver fysisk form.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.