Rejseguide til Luxor

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 7.439,- -
Charter (fly+hotel) Fra 3.699,- Fra 3.699,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Luxor
Indbyggere
150.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Luxor.

Bedste rejsetid

Top
Luxor ligger sydligt, og temperaturen når allerede i april måned et godt stykke over de 30 grader. Tidligt forår og efterår er derfor de bedste tidspunkter til at besøge Luxor. Byen har et væld af historiske seværdigheder, der kan besøges året rundt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Nogle af de største attraktioner i Luxor er Luxor og Karnak templerne, Dronning Hapshetsuts og Ramses II templer. Alle er de imponerende bygningsværker, der viser hvilken betydning faraonerne havde. Ved flere af templerne arrangeres der lyd- og lysshows, der giver fascinerende indblik i Egyptens ældgamle historie.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmulighederne er mange i Luxor. Byen lever af turisme, og derfor findes der masser af hoteller. Det er de store hotelkæder, der dominerer, men man finder også billigere overnatningsmuligheder. Bestil hotel i Luxor her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier i Luxor. Det er en god idé at aftale pris før en tur.

Alternativ transport

Den mest almindelige transport i Luxor er busser. De kører også ud til Kongernes Dal og de templer, der ligger lidt uden for byen.

Specielle forhold

Top
Man skal i Luxor som andre steder i Egypten være opmærksom på sine værdigenstande. Samtidig er det en god idé at passe ekstra på i trafikken, da egypterne ikke går så meget op i færdselsregler.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.