Seværdigheder London

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 114,- Fra 119,- Fra 47,-
Charter (fly+hotel) Fra 625,- Fra 645,- Fra 1.925,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder London

Buckingham Palace (London)
Åben dagligt fra august til september kl. 9.30 - 16.15. Billetterne koster £9,50 for indgang til de kongeliges hjem siden Victorias regeringstid. Paladset stammer tilbage fra 1702, men da kun 18 værelser ud af 600 er åben for offentligheden, er det kun en mundsmag af, hvordan livet er bag de tykke mure. Højdepunktet er formentlig "The Picture Gallery" - billedgalleriet - som strækker sig gennem hele paladset og som indeholder dronningens kunstsamling, som er større end kunstsamlingen på "The National Gallery" - nationalmuseet. Forvent ikke at komme til at se dronningen, da hun som regel drager af til Skotland om sommeren.
Madam Tussauds (London)
Åben dagligt fra 10.00 til 17.30 mandag til fredag og 9.30 til 17.30 lørdag og søndag. Madam Tussaud's er et af Londons største attraktioner. Det åbnede i 1802 og lady Tussaud havde for vane at lave skulpturer der forestillede hovederne på de halshuggede aristokrater. Om sommeren kan det været usædvanligt godt besøgt og der er lange køer med turister som alle vil se deres foretrukne berømthed udødeliggjort i voks. De forskellige sektioner omfatter bl.a. "200 år", som udstiller hoveder og lemmer af umoderne personligheder. 'The Grand Hall' har kongelige og statsmænd, "The Chamber of Horrors' afbilder på grusom vis gadelivet i East End, og endelig er der sektionen kaldet "The Spirit of London'. Billetterne koster £9,25 men du kan også købe en billet til £11,50, som også giver dig adgang til Londons Planetarium.
Oxford Street (London)
Gaden ligger i hjertet af London og er over en mil lang og spækket fra start til slut med butikker, snack barer, caféer, trafik og turister. Der er en trængel af mennesker på alle tidspunkter af døgnet, men dette burde ikke overraske nogen taget alle shoppemulighederne i betragtning. Her er kæmpe stormagasiner såsom Selfridges, og enhver større detailhandel som man kunne forvente at finde i England. De er repræsenteret med alt fra tøj og musik til specielle tobaksforretninger. Om aftenen og natten sukker gaden lettet op og giver plads til nogle få natklubber og en del fulde drukvenner, der vandrer hjemad.
The British Museum (London)
Med en hilsen tilbage til det store britiske kejserrige, som engang strakte sig over næsten tre fjerdedele af jorden, udstiller The British Museum nogle af de smukkeste kulturgenstande som verden har set. Egyptiske mumier, Nordamerikanske totempæle, de græske marmorværker, som Lord Elgin bragte til England, skatte fra det romerske kejserrige og udsøgte brudstykker fra ethvert tænkeligt sted eller tidsperiode. På trods af den megen uenighed om det rette etiske ejerskab over disse kulturgenstande, kan det ikke nægtes, at dette museum er virkelig berusende på alle måder. Det kan tage op til flere dage at udforske museet og så er det oven i købet gratis.
The South Bank Arts Centre (London)
For den mere kulturelle rejsende er der på sydsiden af floden en af de mest berømte og tilgængelige seværdigheder på sydsiden, nemlig The South Bank Arts Centre. Her kan du finde The Royal National Theatre med tre scener, The Royal Festival Hall, The National Film Theatre og The Museum of the Moving Image (MOMI). Dette sidstnævnte tegner Tv'et og filmens oprindelse og historie op til vor tid. Udover dette Kunstcenter er der også forretninger, caféer, et bogmarked og en af de smukkeste udsigter over floden.
The Tower of London (London)
En af Londons mest populære turistattraktioner. Tårnet er på den østlige grænse på de gamle bymure. Det var "William the Conqueror" som begyndte at bygge det i 1070'erne og siden da har det været et fort så vel som et karakteristisk minde om et stykke bloddryppende historie. Stedet forbindes mest med fængsling og død da det var henrettelsesstedet for et historisk antal mennesker, inklusiv kongelige. Det bruges stadig til kronjuvelerne og de traditionelle frivillige vagter eller "Beefeaters" er meget effektive turguider.
Westminster (London)
Westminister ligger i hjertet af London og er Big Bens hjem. Det er formentlig den mest kendte seværdighed i hele England. Big Ben er faktisk navnet på klokken inde i St. Stevens klokketårn, ikke selve uret. Det tidligere Palace of Westminster huser nu det engelske parlament og tæt ved ligger det fortryllende Westminster Abbey. Parlamentet og abbediet er åben for offentligheden hver dag.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Wales
By: 
• Belfast
• Birmingham
• Brighton
• Cardiff
• Edinburgh
• Glasgow
• Gower
• Liverpool
• London
• Manchester
• Orkney
• Swansea
• Wales
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.