COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Lombok med Gili øerne

Fakta

Top
Indbyggere
Cirka 2.400.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Hvis du skal trekke eller dase ved strandene er tørtiden at foretrække; især juni til oktober. Lombok kan dog sagtens besøges i regntiden (oktober til maj) - øen er her meget frodig, grøn og indbydende. REGN med mindst ét dagligt regnskyl.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Lombok. (Sommertid) Når klokken er 12.00 i Danmark er den 20.00 på Lombok. (Vintertid)

Kultur og underholdning

Sasak-kulturen udtrykker sig blandt andet i en enestående væveteknik og dramatiske danseforestillinger. I byerne Cakranegara, Sukarara og Puyung findes alskens tekstiler. Og mange af dem er "for sale". Nattelivet er ikke imponerende - det der er, findes især i Sengigi. Samt på de tre Gili-øer - især på den største, Trawangan.

Overnatning / Hotel

Top
På øerne og ved strandene findes primært bungalows. Desuden findes der dyrere hoteller på Senggigi-stranden. Bestil hotel i Lombok med Gili øerne her

Lokal transport

Top

Taxi

Undertiden kan det være svært at finde en taxi; men det kan lade sig gøre. Aftal prisen på forhånd.

Alternativ transport

Som i den øvrige del af Indonesien. I Mataram på Lombok findes én større lufthavn. Den eneste transport på Gili-øerne, udover dine egne ben, er de hestetrukne Cidomos.

Specielle forhold

Top
Se udenrigsministeriets generelle rejsevejledning til Indonesien og Øst-Timor
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.