Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Lombok med Gili øerne

Fakta

Top
Indbyggere
Cirka 2.400.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Hvis du skal trekke eller dase ved strandene er tørtiden at foretrække; især juni til oktober. Lombok kan dog sagtens besøges i regntiden (oktober til maj) - øen er her meget frodig, grøn og indbydende. REGN med mindst ét dagligt regnskyl.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Lombok. (Sommertid) Når klokken er 12.00 i Danmark er den 20.00 på Lombok. (Vintertid)

Kultur og underholdning

Sasak-kulturen udtrykker sig blandt andet i en enestående væveteknik og dramatiske danseforestillinger. I byerne Cakranegara, Sukarara og Puyung findes alskens tekstiler. Og mange af dem er "for sale". Nattelivet er ikke imponerende - det der er, findes især i Sengigi. Samt på de tre Gili-øer - især på den største, Trawangan.

Overnatning / Hotel

Top
På øerne og ved strandene findes primært bungalows. Desuden findes der dyrere hoteller på Senggigi-stranden. Bestil hotel i Lombok med Gili øerne her

Lokal transport

Top

Taxi

Undertiden kan det være svært at finde en taxi; men det kan lade sig gøre. Aftal prisen på forhånd.

Alternativ transport

Som i den øvrige del af Indonesien. I Mataram på Lombok findes én større lufthavn. Den eneste transport på Gili-øerne, udover dine egne ben, er de hestetrukne Cidomos.

Specielle forhold

Top
Se udenrigsministeriets generelle rejsevejledning til Indonesien og Øst-Timor
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.