Flybilletter til Helsinki

Billige flybilletter fra Lissabon til Helsinki

Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Fra Lissabon til Helsinki

Vi specialiserer os på Travelmarket.dk i at tjekke udbuddet af attraktive flybilletter, således at du ikke behøver at gøre det. På grund af antallet af flyselskaber der sælger prisbillige flybilletter til Helsinki, er det af og til en besværlig proces at finde ud af, hvilket der er billigst. Du kan øjeblikkeligt få en oversigt over de mest fordelagtige tilbud på billetter til Helsinki, når du oplyser nogle ganske få kriterier på vores hjemmeside. Enkelt og nemt.

Såvel enkeltbilletter (one-way billetter) som returbilletter kan søges på Travelmarket.dk. For at finde det selskab, som har den bedste flybillet til HEL, søger vi efter flybilletter hos både rejsebureauer, traditionelle flyselskaber og lavprisselskaber (low cost airlines). Vælg blot den avancerede billetsøgning herover, såfremt du er på udkig efter en rejse med flere strækninger, stop undervejs, eller hvis du ønsker at flyve ud til en lufthavn og hjem fra en anden. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til Helsinki, samt billetter til og fra destinationer i andre lande. Vi finder de billigste lokale billetter, rejser til andre lokaliteter i Nordeuropa, samt flyrejser til oversøiske lufthavne.
I Finland er der mange lufthavne, som du kan erhverve billetter til.

Du kan blandt andet få billetter til disse følgende tre lufthavne i Finland:

  • Lappeenranta
  • Kokkola/Pietarsaari,
  • Helsinki

De 5.400.519 indbyggere i Finland er meget imødekommende og venlige, og der er gode muligheder for oplevelser i landet. Du får rig mulighed for at gå på museum, spise på gode restauranter, shoppe og lignende, hvis du tager til Helsinki. Fra Helsinki kan du rejse videre til andre af Finlands byer og interessante steder.

Sammenlign let og bekvemt billetpriser til Helsinki fra flere hundrede rejsehjemmesider, og find hurtigt den billigste flybillet til din rejse.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK