Rejseguide til Lima

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.522,- - Fra 7.041,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Lima.
Indbyggere
7.060.600 (1998).
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 05.00 i Lima. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 06.00 i Lima.

Bedste rejsetid

Top
Lima kan med fornøjelse besøges året rundt, der er noget at lave i byen uanset, hvordan vejret er. De varmeste måneder ligger dog fra oktober til marts.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der bliver afholdt karneval i slutningen af februar eller begyndelsen af marts. Yderligere har byen en del gode museer, der er et besøg værd.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Lima. Der findes alt fra femstjernede hoteller til billige og mindre bekvemme vandrehjem. Bestil hotel i Lima her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er rigtig mange taxier i Lima. De gule er organiserede, mens de almindelige biler med taxi skilt er uorganiserede. Det er generelt billigt at køre i taxi, men da de ikke benytter taxameter, er det en god ide at aftale prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører offentlige busser i Lima. De er billige og tit overfyldte, men en god måde at komme rundt på. Specielle forhold
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.