Seværdigheder Lima

Seværdigheder Lima

Markeder (Lima)
Der er flere markeder i byen heriblandt Limas hovedmarked, der ligger i den nordvestlige del af byen, her kan man købe alt, hvad man kan forestille sig. Markedet er livligt og kaotisk, og man skal være opmærksom på lommetyve. Yderligere er der Polvos Azules og Indian artisans market, to fremragende markeder, hvor der dog ofte er forskel på pris og kvalitet, så man skal se sig for, inden man handler ind.
Museo de la Inquisición (Lima)
Museet fortæller historien om den spanske inkvisition, og kælderen i museet indeholder fangeceller og torturkamre fra den tid. Der er guidede ture både på spansk og engelsk, og man får indblik i et helt specielt og skrækkeligt stykke historie.
Museo de la Nación (Lima)
Museo de la Nación har gode udstillinger om landets historie, tidsaldrene er delt op på hver sin etage, og man møder en ny tid, hver gang man går længere op. Der er masser af artefakter og billeder, og museet er formidabelt, hvis man er interesseret i landets historie.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Arequipa
• Cuzco
• Lima
• Puno
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.