COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Languedoc-Roussillon

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 914,- Fra 1.557,- Fra 1.567,-
Charter (fly+hotel) Fra 6.395,- Fra 5.955,- Fra 7.585,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Languedoc-Roussillon

Arkitekturen i Montpellier (Languedoc-Roussillon)
I denne by findes arkitektur fra alle de vigtige arkitektoniske tidsaldre i Frankrig. De fleste bygninger er middelalderlige, men der er også en del grandiose opførelser fra attenhundredetallet og for nyligt er der blevet bygget et kompleks, der kaldes l'Antigone, der viderefører gamle tiders bygningsværker med et moderne tvist, i form af for eksempel en triumfbue med spejlglasvinduer.
Borgen La Cité de Carcassonne (Languedoc-Roussillon)
Denne borg husede nogle af de mest resistente franskmænd, der i kampene om katharerne holdt ud på trods af massiv belejring. Borgen udgør et helt lille samfund, hvor de små gader er pakket med butikker, hoteller og restauranter. Borgen er oplyst ved nattetide og er et meget smukt syn, men det er mest praktisk at besøge borgen udenfor de store turistmåneder, hvor det er ulideligt at færdes i de smalle gader.
Broen Le Pont du Gard (Languedoc-Roussillon)
Denne akvædukt var en meget vigtig romersk vandforsyning, som ledte vand over en kæmpe kløft. Broen ligger ikke så langt fra Nîmes og er bygget med tre rækker massive buer ovenpå hinanden. Det er muligt at gå over broen, hvis man ikke er bange for de enorme højder.
Byen Minerve (Languedoc-Roussillon)
Bjergbyen Minerve var et af de steder, hvor katharerne holdt stand mod den romersk katolske kirkes forfølgelse. Da overgivelsen endelig fandt sted, blev kætterne til gengæld samlet og brændt ihjel i den lokale kirke. Byen ligger på en klippe og forbindes kun til omverdnen via en bro over en kløft, over en udtørret flodseng. Under bjerget har fordum tiders flod gravet dybe huler ind i klippen, som det er muligt at vandre ind i og undres over naturens vindundere.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Brest
• Lyon
• Marseille
• Mulhouse
• Nice
• Paris
• Saint Tropez
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.