COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til La Paz

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
La Paz
Indbyggere
1.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i La Paz. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 i La Paz.

Bedste rejsetid

Top
Om sommeren (december til marts) kan klimaet være ret hårdt. Det regner de fleste dage, og dalen bliver ofte fyldt med skyer. Temperaturen ligger på omkring 18 grader om dagen. Om vinteren er der lidt køligere, men der er meget lidt regn, og der er ofte solskin og klar himmel. På grund af højden kan der dog være ret koldt om natten, temperaturen falder ofte til under minus.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I og omkring La Paz er der flere lokale festivaler året rundt. Et par af de ret interessante er El Gran Poder, der finder sted sidst i maj eller først i juni og Alasitas festival, der finder sted den 24. januar.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i La Paz. Man kan finde alt fra helt billige hostels/vandrehjem med mindre gode faciliteter og sjældent varmt vand til dyre luksuriøse hoteller. Hvis man kigger lidt omkring, kan det til tider lade sig gøre at få et hotelværelse til vandrehjems pris, det er især gældende i lavsæsonen. Derudover skal man være opmærksom på, at det i ferier og weekender kan være svært at få et rum, og det kan være en god ide at booke i forvejen. Bestil hotel i La Paz her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier rundt i La Paz, både almindelige taxier og minibusser der fungerer som taxi. Det er nemt at hyre en taxi på gaden, de stopper ind alle steder. Det er en god ide at aftale prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører en del minibusser rundt i La Paz, der sidder en person og råber, hvor den kører hen, og man springer næsten på i farten. Disse busser dækker stort set hele byen og er en god måde at komme rundt på.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.