COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Kuala Lumpur

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.490,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kuala Lumpur

Moskéen Masjid Jamek (Kuala Lumpur)
Masjid Jamek er et storslået stykke muslimsk arkitektur. Moskéen, der blev opført i 1909, ligger, hvor floderne Klang og Gombak løber sammen. Det var på præcis dette sted, at Kuala Lumpur blev grundlagt. Moskéen har forgyldte løgkupler, hvælvede søjlegange og smukke marmorgulve og ligger i en fredfyldt palmehave.
Nationalmuseet (Kuala Lumpur)
Malaysias nationalmuseum ligger i hovedstaden Kuala Lumpur. Her kan man se de ægte kranierne fra nogle af ofrene for fortidens hovedjægere. Museet har en fin historisk samling om landets kultur og traditioner.
Petronas tvillingetårne (Kuala Lumpur)
Petronas tvillingetårne er verdens højeste bygningsværk. De er bygget af olieselskabet Petronas og er 452 meter høje. Arkitekten hedder Cesa Pelli, og han har bygget tårnene udfra principper i den islamiske byggekunst. Byggeriets facade er i glas, og bygningen har 88 etager.
Sultan Abdul Samas bygningen (Kuala Lumpur)
Bygningen blev opført mellem 1894 og 1897 af den britiske arkitekt A.C. Norman og betragtes som et af hovedstadens kendetegn. Bygningen er en smuk blanding af victoriansk og maurisk byggestil. I dag har Højesteret og Justitsministeriet til huse i bygningerne.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.