COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kruger National Park

Fakta

Top
Lokalt navn
Kruger National Park

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er et varmt, men frodigt klima i Kruger National Park. Temperaturen er behagelig hele året, så man kan besøge parken, hvornår det skal være. Vil man gerne vandre i det smukke område, er vinteren dog et godt tidspunkt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Kruger National Park

Kultur og underholdning

I den vestlige del af parken er der gode vandremuligheder i Waterberg bjergene, mens man sydpå kan nyde et bad i de varme kilder. I nordøst ligger Venda og Gazankulu, hvor man kan tage til, hvis man gerne vil se smukt kunsthåndværk. Ellers er der et væld af fantastiske dyrearter at opleve i parken.

Overnatning / Hotel

Top
Man kan finde hoteller i Kruger Nationalpark, men der er størst udbud af hytter. Dem kan man som regel leje for et rimelig beløb, og de fleste er moderne indrettet med køkken- og badefaciliteter og nogle med aircondition. Der er også camping- eller lejrpladser flere steder i området. Bestil hotel i Kruger National Park her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan ikke bare lige få en taxi i Kruger National Park. Nogle steder kan man ringe efter en fra holdepladserne, men ellers er der særlige mini-busser man kan tage med.

Alternativ transport

Der kører combi-taxier i nationalparken. De kører over længere distancer og er billige, men det er ikke altid sikkert at køre med dem. Der kører også lokale busser i området.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at den nordlige del af parken er utrolig frodig. Her kan man finde masse af frugter blandt andet mangoer og avokadoer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.