COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Krim halvøen

Krim halvøen

Seværdigheder Krim halvøen

Anton Chekhovs liv og museum (Jalta)
Den berømte forfatter Chekhov boede i Yalta i de sidste år af hans liv. I Yalta kan man se den skole, hvor han underviste. Man kan komme ind i det hus, han boede i og i det museum, hans søster lavede for ham efter hans død, hvor flere af hans værker er udstillet. Man kan stort set følge hvert skridt, han tog i sin tid i Yalta.
Hiking Trails (Jalta)
I området omkring Yalta er der adskillige fremragende vandrestier. Man kan hike fra Yalta til the Uchan-Su Waterfall, et brusende vandfald, der ligger i den mest fantastiske natur. Der er en del andre gode stier i området, og der er god mulighed for at overnatte på campingpladser undervejs.
The Wine Tasting Hall (Vinsmagning) (Jalta)
Yalta området er kendt for at lave rigtig god vin. Der er adskillige vinplantager i området, der alle er et besøg værd. Man kan også besøge the Wine Tasting Hall, hvor man kan smage næsten alle de fremragende vine fra området.
Havnebyen Sevastopol (Krim halvøen)
Sortehavet skærer en bugt ind i den sydvestlige del af Crimea og former en perfekt havn. Det har gjort Sevastopol til en populær by blandt mange lande, og Rusland og Ukraine diskuterer stadig, hvem der ejer byen og dens flåde. Havnepromenaden er også det sted, der som regel sker noget i byen, her er hyggelige caféer, restauranter og butikker, og det er her folk som regel samles.
The Akvarium-Muzey (Krim halvøen)
The Akvarium-Muzey ligger i Sevastopol og er et af landet største akvarier. Museet har en kæmpe udstilling af Sortehavets liv under overfladen, og udstillingerne kan ses hver dag fra 10-18.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Jalta
• Kiev
• Lviv
• Odesa
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.