COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kreta

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 848,- Fra 1.081,- Fra 2.481,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.885,- Fra 1.845,- Fra 2.699,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kríti

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Kreta kan besøges året rundt. Fra april til oktober kan man ligge på stranden og nyde solen, og om efteråret og vinteren igennem er temperaturene stadig milde. Her kan man bruge tiden på at opleve øens smukke natur.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 på Kreta

Kultur og underholdning

Der er masser af fest og farver på Kreta især i sommerperioden. I hovedstaden Heraklion og i byen Aghios Nicolaos afholdes der flere festivaler sommeren igennem . Blandt andet er der en stor festival 50 dage efter påske i Aghios Nicolaos, hvor der blandt andet er er stort og spændende open air marked. Der er også muligheder for alle former for sport rundt om på Kreta. Især dyrkes der meget vandsport.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et utal af hoteller på Kreta. De store hotelkæder dominerer på øen, men det er også muligt at finde mindre og billigere steder. Der er også et godt udbud af private pensioner og campingpladser på øen. Bestil hotel i Kreta her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i de store byer på Kreta. Det er billigt, og der køres som regel efter taxameter. Ellers skal man aftale en pris med chaufføren.

Alternativ transport

Der kører busser mellem de store og mellemstore byer på hele Kreta. Der er desuden en lufthavn og et utal af færgeafgange til fastlandet og andre øer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.