COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Korfu

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 3.975,- Fra 2.479,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kérkira
Indbyggere
100.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Korfu kan sagtens besøges året rundt. Fra april til oktober er klimaet skønt og indbyder til strandture og vandaktiviteter. Om vinteren er der også mildt på øen, og her slipper man for de mange turister, der oversvømmer øen i sommermånederne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 på Korfu.

Kultur og underholdning

Korfu har noget af det smukkeste landskab man finder i Grækenland, og øen er oplagt til vandreture. Man kan desuden dyrke alle former for vandsport på Korfu, og er man til fest og farver, er der masser af barer og diskoteker. Af kulturelle seværdigheder er der flere interessante museer og smukke arkitektoniske bygninger at kigge på.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder på Korfu. De store hotelkæder dominerer på øen, men man kan også sagtens finde billigere pensioner, hvor standarden er udmærket. Der er også flere campingpladser med gode faciliteter på øen. Bestil hotel i Korfu her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan godt få en taxi ved de store feriesteder og i byerne på Korfu. I de mere afsidesliggende områder skal man ikke regne med at kunne praje en taxi. Taxierne er relativt billige.

Alternativ transport

Der er en lufthavn på Korfu. Desuden går der lokale busser mellem byerne på Korfu. Der sejler jævnligt færger fra øen til fastlandet og til andre græske øer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.