COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kingston

Fakta

Top
Lokalt navn
Kingston
Indbyggere
640.000 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 05.00 i Kingston. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid, er den 06.00 i Kingston.

Bedste rejsetid

Top
Som resten af Jamaica er der ikke et specielt ugunstigt tidspunkt at komme til Kingston.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er tilbagevendende festivaler og begivenheder i byen, blandt andet Bob Marley's Birthday Bash, der hylder reggaens fader i februar, et årligt karneval, og den tilbagevendende parade på Uafhængighedsdagen. National Dance Theatre Company er berømt for deres eminente dansere, mens Jamaica Philharmonics står for den klassiske del af underholdningen.

Overnatning / Hotel

Top
Der er hoteller i alle prisklasser i Kingston, dog flest i den dyre ende. Til gengæld er der mulighed for både B&B og vandrerhjem i byen, hvis det er mere tiltrækkende. Bestil hotel i Kingston her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er tilrådeligt at bestille en taxi på forhånd for eksempel på hotellet.

Alternativ transport

Private minibusselskaber varetager den offentlige transport. Det er ikke tilrådeligt at benytte den offentlige transport efter mørkets frembrud.

Specielle forhold

Top
Kingston er ikke en særlig tryg by at være turist i. Det anbefales at tage sine forholdsregler og undgå at bevæge sig alene eller køre med offentlige transportmidler om natten. Penge og værdigenstande bør opbevares i et pengebælte eller lignende, og det er dumt at vifte med dyre kameraer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.