COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Kiev

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 814,- Fra 1.126,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kiev

Bessarabsky Markedet (Kiev)
Bessarabsky marked ligger i den gamle bydel i Kiev. Markedet har en livlig og kaotisk atmosfære og kan være et morsomt sted at handle. Det er specielt frugt og grøntsager, man kan købe på markedet, hvor der også er god mulighed for at falde i snak med de lokale.
Gaden Andriyivsky vzviz (Kiev)
Andriyivsky vzviz er en af Kievs mest charmerende gader, den strækker sig nordpå fra den gamle bydel til the Podil distrikt. Gaden er kendt for smukke gallerier, hyggelige caféer og restauranter og butikker. Lige i nærheden af Andriyivsky vzviz finder man Chernobyl Museum, der fortæller historien om den værste atomulykke i historien.
Khreshchaty Park (Kiev)
Khreshchaty park bliver kaldt Yoke af de lokale og er et skønt parkområde i Kiev. Faktisk består parken af flere små parker, hvor man i flere af dem har fremragende udsigt over byen. I parken står the Arch of Brotherhood monumentet, der symboliserer den russisk-ukrainske union. Parken er et skønt sted at slappe af og møde de lokale.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Jalta
• Kiev
• Lviv
• Odesa
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.