Rejseguide til Katalonien

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 318,- Fra 297,- Fra 471,-
Charter (fly+hotel) Fra 975,- Fra 1.065,- Fra 2.165,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Cataluna
Indbyggere
6.200.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Catalonien kan besøges året rundt. Om vinteren lokker skiløjperne i Pyrenæerne samt Barcelona og de andre byers mange seværdigheder, og om sommeren kan man nyde de lækre strande ved Costa Brava og faktisk langs hele kysten. Året rundt kan man desuden få nogle dejlige vandreture i det fantastiske landskab nordpå

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Catalonien.

Kultur og underholdning

Sportsaktiviteter er der nok af i regionen. Costa Brava kysten byder på gode muligheder for at dykke og snorkle, og Pyrenæerne kan tilbyde gode vandreruter. Barcelona har mange kulturelle tilbud, og Girona er et godt sted, hvis man vil dyrke nattelivet. Er man til de mere vilde sportsgrene som for eksempel river rafting, skal man tage til Riu Noguera Pallaresa ved Llavorsí.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder i Catalonien. Man finder både luksushoteller og helt ydmyge private pensioner. Det er også muligt at leje hytter eller lejligheder flere steder. Der er flere vandrehjem i regionen, og vil man campere er forholdene også udmærkede. Vil man campere ude i naturen, skal man sørge for at få en tilladelse fra det lokale politi først. Bestil hotel i Katalonien her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke svært at få en taxi i byerne i Catalonien. I store byer som Barcelona kan man praje en hvor som helst, og i andre byer kan man ringe efter en eller tage en fra en af taxiholdepladserne. Det er billigt at køre i taxi, og der køres efter taxameter.

Alternativ transport

Der er et fremragende tognet i Catalonien, der rækker ud til selv mindre flækker. Yderligere er busnettet godt udviklet, også lokalt i byerne. Der er desuden flere indenrigslufthavne i regionen, og fra blandt andet Barcelona går der færger til øerne.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at man kan stå på ski flere steder i regionen. Blandt andet ved Núria. Sæsonen er i vintermånederne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.