COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Karakoram (Nordpakistan)

Karakoram (Nordpakistan)

Seværdigheder Karakoram (Nordpakistan)

Byen Gilgit (Gilgit)
Byen Gilgit er det administrative hovedkvarter i dette område, og fyldt med turister mellem maj og oktober. De søger alle lidt komfort i form af større madudbud, end de ellers kan finde i resten af området. Samtidig er det et glimrende sted at opleve de lokale, der er taget til byen for at handle. Du er ligeså meget en attraktion for dem, som de er for dig.
Balistan regionen (Karakoram (Nordpakistan))
En time syd for Gilgit og væk fra Karakoram Highway ligger denne region, kendt som "Lille Tibet". Det skyldes den store koncentration af tibetanere, der så tidligt som i 1700-tallet vandrede hertil. I dag er området også beboet af andre folkeslag, og det er et eventyr at tage fra landsby til landsby og se folkelivet.
Bjergene og folkene (Karakoram (Nordpakistan))
Den væsentligste grund at tage til denne region er ikke specielle kulturelle seværdigheder. Det er bjergene, de barske, øde og visse steder frodigt grønne bjerge, der trækker, sammen med indbyggerne, der alle er utroligt gæstfrie. Oplev et bredt tandløst smil fra en gammel mand, hvor vind, vejr, bidende frost og brændende sol har ommøbleret hans ansigt. Mange trekker også i dette område.
Dalkløften Hunza (Karakoram (Nordpakistan))
Hunza er en dalkløft, der bryder bjergkæden på Karakoram Highway. De venlige lokale byder dig velkommen til deres naturskønne område. Det er mere åbent for turister og mere udviklet end andre dele af landet uden af den pakistanske charme er forsvundet, snarere tværtimod. De snoede floder gennem de brune bjerge med sneklædte bjergtoppe gør det ikke svært at forstå at flere opfatter dette område som Shangri-La, det forsvundne paradis.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Gilgit
• Karachi
• Lahore
• Peshawar
• Islamabad
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.