Rejseguide til Karachi

Fakta

Top
Lokalt navn
Karachi
Indbyggere
10.000.000 (1997)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 16.00 i Karachi.

Bedste rejsetid

Top
Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem april og september, selvom luftfugtigheden kan være værre end sommerheden, der er mere tilpas end længere nordpå.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Pakistans national museum er et par timer værd. Der er ingen natklubber, diskoteker, barer eller kasinoer i Karachi. Der er et par biografer, der viser pakistanske, indiske og et par internationale film.

Overnatning / Hotel

Top
Karachi har over 100 hoteller og det største udbud i landet. Priserne er et stykke over gennemsnittet i forhold til andre byer i Pakistan. Luksushotellerne bliver i perioder overbooked på grund af stor efterspørgsel. Derfor er det en god ide at booke i forvejen. Bestil hotel i Karachi her

Lokal transport

Top

Taxi

Som et af de eneste steder i landet virker taxameteret i byens taxier. Taxier er den bedste måde at komme rundt på. De gule taxier er de bedste og mest pålidelige.

Alternativ transport

Tag en tonga. Det er en hestetrukket vogn (tonga) og til forskel for andre byer med tongaer, er disse velholdte og en storslået oplevelse. Prøv i hvert fald en gang en tur gennem Karachi i en sådanne.

Specielle forhold

Top
Der har været politiske og religiøse uroligheder i dette områder. Det er en god ide at tjekke forholdene inden afrejsen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.