Seværdigheder Kano

Seværdigheder Kano

Bydelen Gida Dan Hausa (Kano)
Når man træder ind i Gida Dan Hausa åbner der sig en fantastisk eventyrverden for én. De mange gamle bygninger vidner om den storslåede kultur, der har præget området. Lukker man øjnene, kan man næsten forestille sig gamle dages menneskemylder, her hvor de gamle karavane veje mødtes.
Emirens palads (Kano)
Ved siden af Kanos hovedmoské ligger Emirens palads og Gidan Makama museet. Det er svært at komme ind på emirens palads, da emiren stadig bor der. Til gengæld kan man nyde den fløj af paladset, der nu er indrettet som museum. Den smukke museumsbygning fra det 15. århundrede rummer en meget interessant arkitektonisk udstilling.
Kurmi markedet (Kano)
Kurmi markedet er en af Afrikas største og ældste markedspladser. Her finder man århundreder gamle afrikanske kunsthåndværk i guld og sølv. Man ser de gamle håndværk udøvet for næsen af én. Se blandt andet Afrikas ældste farvehuler, hvor tøj farves i alle regnbuens farver.

Område og byseværdigheder

By: 
• Jos
• Kano
• Lagos
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK