COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kandy og det Centrale Højland

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan besøges året rundt. Der er dog ofte køligere i området end i resten af landet på grund af højderne. Desuden falder der en del regn fordelt på hele året.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 16.00 i området. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 17.00 i området.

Kultur og underholdning

I juli og august afholdes en af landets vigtigste festivaler i Kandy. The Kandy Esala Perahera der varer ti dage med dansere, elefanter og fakkelbærer.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i byerne i området. Der er en del hoteller i forskellige prisklasser og varieret kvalitet. Yderligere er der vandrehjem, gæstehuse og god mulighed for privat indkvartering i området. Bestil hotel i Kandy og det Centrale Højland her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i byerne. De kan nemt hyres på gaden, men kører uden taxameter, så prisen bør aftales, inden turen begynder. Yderligere er der en del trehjulede motorcykler, der fungerer som taxier.

Alternativ transport

Der kører busser mellem stort set alle byer i området, hvor der også kører tog mellem de større byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.