Rejseguide til Jurmala by

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 521,- Fra 737,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Jurmala
Indbyggere
66.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i København, er den 13.00 i Jurmala.

Bedste rejsetid

Top
Jurmala bør besøges om sommeren, for det naturskønne område med sine lange strande kommer bedst til sin ret, når solen skinner, og det er varmt. Sommeren i Jurmala byder også på en række skiftende kulturelle arrangementer til byens turister.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Koncertsalen i Jurmala-bydelen Dzintari huser et godt symfoniorkester, hvis sæson løber sammen med turistsæsonen. Herudover summer området hver sommer af forskellige skiftende aktiviteter arrangeret for de mange turister, der lægger vejen forbi for at opleve Jurmala.

Overnatning / Hotel

Top
Jurmala er foruden sine utallige sanatorier, pensionater og rekreationshjem rig på overnatningsmuligheder. Jurmala kan sammen med Riga prale af Letlands største koncentration af luksushoteller, men også mindre luksuriøse overnatningstilbud som campingpladser og vandrehjem står til rådighed for områdets turister. Herudover er området rigt på sommerhuse, der kan lejes gennem Letlands turistbureau. Bestil hotel i Jurmala by her

Lokal transport

Top

Specielle forhold

Top
Der kører mange taxier i Jurmala, og de kan nemt hyres på gaden. Generel beskrivelse: Skal man rundt i selve Jurmala kan man køre bus eller egen bil. Det dejlige område egner sig desuden fortrinligt til en cykeltur.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.