COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Isla de Margarita

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Isla de Margarita
Indbyggere
330.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det meste regn falder fra november til januar, og temperaturerne ændrer sig ikke meget i løbet af året. Der er turister hele tiden, men især omkring jul og påske og i hele august er det svært at komme til for de mange venezuelanere, der kommer til øen efter strandliv og shoppingture.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 på Isla de Margarita.

Kultur og underholdning

Diskoteker og barer dominerer underholdningsscenen, og er du til steder, hvor der bare er gang i den, og hvor sprutten flyder i ukontrollable mængder, så er øens natteliv helt sikkert noget for dig. Spillefugle kan opsøge øens kæmpestore kasino. Mange strandbarer har livemusik om aftenen.

Overnatning / Hotel

Top
Der er hoteller overalt. De store hoteller er oftest fyldt med charterturister, mens der stadig findes små familiedrevne pensioner ude ved strandene. Bestil hotel i Isla de Margarita her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier på øen. Mange har ikke noget taxiskilt, men de skal nok gøre dig opmærksom på, at de er der, hvis du ser tilpas søgende ud. Der køres for det meste uden taxameter, så aftal prisen før du sætter dig ind.

Alternativ transport

Der kører busser mellem strandene og Porlamar. Det er livlige køretøjer med et par ordentlige højtalere, der spiller chaufførens yndlingsmusik. Hav tålmodighed for busserne kører sjældent den direkte vej til deres destination.

Specielle forhold

Top
Øen ligger i en frihandelszone, og nogle varegrupper er afgiftsfri. Venezuelanerne shopper som gale, men ofte er varerne slet ikke billigere end på fastlandet. Glem ikke at nyde en frisk fisk i en strandrestaurant.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.