Sammenlign hoteller

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Find de billigste hoteller på Travelmarket

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

På Travelmarket.dk hjælper vi dig med at finde de billigste hoteller til din rejse. Vi søger blandt mere end 200.000 hoteller fra alle de store hotel websider.

Det er ikke altid nemt at finde billige hoteller
Desværre er det ofte kompliceret at finde de billigste og bedste hoteller på internettet. Det forsøger vi at hjælpe dig med via vores hotelsøgemaskine, som er baseret på en sammenligningstjeneste, der hvert år har flere hundrede millioner brugere.

Du bruger hotelsøgemaskinen ved at udfylde felterne ovenfor. Skriv hvilken by, du gerne vil bo i, hvornår du skal afsted og hvor mange rejsende, der skal med på ferien. Derefter trykker du søg, og søgningen er sat i gang.

Herefter kan du sortere hotellerne efter pris, afstand til centrum eller efter antal stjerner på de forskellige hoteller. Du kan også læse beskrivelser af de enkelte hoteller og vælge de rigtige hoteller på et kort.

Søg og find de billigste og bedste hoteller

Hvordan finder jeg de billigste hoteller
På Travelmarket.dk vil vi gerne hjælpe dig med at finde de billigste hoteller til din rejse. Her kommer nogle gode råd, der kan hjælpe dig til at finde billigere hoteller og få mere ud af dit ophold på hotellet.

  • Rejs udenfor højsæsonen - så er det billigere
  • Book i sidste øjeblik - det er en chance at tage, men nogle gange er det billigere
  • Book i god tid - for det største udbud, og nogle gange for specielle rabatter
  • Tjek hvad der er inkluderet i prisen, fx. morgenmad, wi-fi eller parkering
  • Spørg efter en opgradering - det værste svar du kan få, er et nej
  • Bo udenfor centrum - du kan ofte spare mange penge
Hvilket hotel skal jeg vælge?
Det kan være svært for os at sige noget om hvilke hoteller, der passer lige til dig. Nogle personer foretrækker meget billige hoteller for at kunne bruge pengene på andre fornøjelser. Andre personer sætter pris på luksus, og indkvarterer sig på gode hoteller, hvor de bruger tiden på rigtigt at slappe af.

Uanset hvilket behov du har, kan du finde det bedste tilbud i vores søgemaskine. Du kan for eksempel vælge kun at sammenligne priser på 5-stjernede hoteller, eller kun at søge på hoteller til under kr. 299. Der er altid noget for enhver smag.

En god idé er at kigge på anmeldelser (gæstevurderinger). Hoteller med 3 stjerner og meget høje gæstevurderinger vil ofte være bedre at bo på end 4- eller 5 stjernede hoteller med dårlige gæstevurderinger.

Kig både på antal stjerner og gæstevurderinger

Overvej også andre rejseformer
Det er ikke altid, det kan betale sig, at du selv bestiller flybillet og hotel hver for sig. Der er altid værd at undersøge, om du kan få en billigere rejse via et rejsebureau. Nogle gange har rejsebureauerne forhandlet specielle aftaler med hoteller, og kan give dig et rigtigt godt tilbud, specielt hvis det er en del af en pakkerejse.

Du kan søge efter pakkerejse med fly og hotel her og skal du på solferie, kan du søge efter charterrejser her og søge efter afbudsrejser her.

Husk også flybilletten
Hvis du er på jagt efter et hotel langt væk hjemmefra, er du muligvis også på jagt efter en flybillet. I flysøgemaskinen her på Travelmarket.dk, søger vi på mere end 1.000 rejseselskaber og rejsehjemmesider for at finde de billigste flybilletter til dig. I søgemaskinen kan du finde billige flybilletter der passer til dit hotel.

God fornøjelse med at finde det rigtige hotel.

Populære byer

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.