COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Hawaii

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.631,- Fra 6.556,- -
Charter (fly+hotel) Fra 9.224,- Fra 11.133,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Hawaii

Oahu øen (Hawaii)
Oahu er en af de mest populære og mest kendte af Hawaii øerne. Her finder man Honolulu, Waikiki og Pearl Harbour. Øen har en fabelagtig natur med bjerge, dale, turkisblå bugte og ikke mindst kilometer lange, hvide sandstrande. På Oahu er der også gode muligheder for at surfe, snorkle og dykke.
Øen Maui (Hawaii)
Maui er kendt som daløen på grund af de to store udslukte vulkaner Haleakala og Puu Kukui, der er adskilt af en stor dal. Øen er mest berømt for dens fabelagtige strandområder og gode dykke- og snorkelmuligheder. Men øen har også en skøn natur, der bestemt er en oplevelse værd. På østkysten finder man blandt andet områder med tyk regnskov, fascinerende dyr og kvægfarme.
Byen Honolulu (Honolulu)
Honolulu har skønne hvide sandstrande fyldt med svajende palmer, men Honolulu er mere en vand og sand, det er en by med en livlig og til tider kaotisk atmosfære. Byen har været under vestlig, asiatisk og polynesisk indflydelse, og det betyder at byens gæster kan opleve en spændende blandet kultur i byen. Der er mange besøgende i byen, og der sker altid noget i Honolulu.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.