COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Hawaii

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.874,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 9.468,- Fra 12.492,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Hawaii
Indbyggere
1.160.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Hawaii kan med fornøjelse besøges året rundt, det regner mest mellem december og marts, men ikke så meget at det behøver at genere. Vejret er generelt varmt og solrigt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 00.00 på Hawaii. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 23.00 på Hawaii.

Kultur og underholdning

På Hawaii er der blandt andet Hawaiian Ladies Open i februar (golfturnering). Hawaiian Airlines Oahu Oceanfest i maj, og Aloha Festivals i forskellige områder i september og oktober.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange hoteller på Hawaii, der er alt fra dyre, luksuriøse til hoteller i mellemklassen. Der er også en del gæstehuse og hytter, der lejes ud til rejsende. Nogle steder er det også muligt at leje en lejlighed i et bygningskompleks. Det er en god ide at booke et værelse, inden man ankommer til Hawaii. Bestil hotel i Hawaii her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i byerne og turistområderne på Hawaii. De kan nemt hyres på gaden, og en stor del kører med taxameter.

Alternativ transport

Der kører busser mellem byerne på de store øer. Yderligere er det muligt at flyve eller sejle mellem en del af øerne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.